Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 25 septembrie 2011

Cometa Elenin, face iarasi valuri. La 26 septembrie 2011, incepe ... Apocalipsa. Un nenea, face bani frumosi din asta


Sfarsitul lumii vine luni, 26 septembrie: o noua profetie apocaliptica!
Intreg cercul de foc al Pacificului va disparea odata ce se va produce cutremurul devastator care va sterge de pe fata Pamantului Noua Zeelanda, Japonia, Indonezia, China, Coreea, Australia si Coasta de Vest a Americii. Va fi sfarsitul lumii, sustine americanul Alex Retrov.

Cutremurul devastator care va aduce cu el si sfarsitul lumii se va produce luni, pe data de 26 septembrie, prevede Alex Retrov, un american care tine conferinte si seamana panica printre ascultatori, scrie antena3.ro. Prezicatorul isi sustine teoria cu tot felul de calcule si schite, menite sa arate ca profetia sa are la baza date stiintifice de necontestat. Sfarsitul lumii este dovedit acum cu niste calcule stiintifice.

Cutremurul care aduce sfarsitul lumii va fi de cel putin 12 grade,
stie sigur Alex Retrov
Omul sustine ca Noua Zeelanda, Japonia, Indonezia, China, Coreea, Australia si Coasta de Vest a Americii vor disparea inghitite de un mare cutremur care va face una cu pamantul mai multe tari.
“Intreg cercul de foc al Pacificului va disparea pentru ca va fi un cutremur devastator cu magnitudinea de 12 sau chiar 15”,
 ne precizeaza Alex Retrov. Un seism cu astfel de magnitudini va aduce negresit sfarsitul lumii, afirma profetul.

Profetul a anuntat si o data de rezerva pentru sfarsitul lumii: 21 octombrie
La fel ca si precedentul prezicator, care a alarmat o lume intreaga anuntand sfarsitul lumii pentru luna mai 2011 si care, vazand ca apocalipsa nu a mai venit, a mai amanat putin dezastrul, spunand ca acesta se va produce in toamna lui 2011, si americanul Alex Retrov a lasat o data de rezerva: daca nu se intampla nimic luni, pe 26 septembrie, atunci cu siguranta sfarsitul lumii va veni pe 21 octombrie.
Sursa text: Sfarsitul lumii vine luni, 26 septembrie: o noua profetie apocaliptica!


Într-un seminar numit "Adevărul care îţi este ascuns“, Retrov explică audienţei sale că, în 25 septembrie 2011, Pământul va fi nimicit de cometa Elenin. Adrian Şonka consideră însă că Elenin este doar un bulgăre de zăpadă murdară, iar aşa-zişilor profeţi,
" li s-a pus pata pe ea".

Dacă aţi crezut că sfârşitul lumii vine în 21 decembrie 2012, aveţi mai puţin timp decât v-aţi imaginat pentru a vă încheia socotelile cu viaţa. Apocalipsa va sosi în mai puţin de o saptamana, conform unui nou profet al Zilei de pe Urmă, pe nume Alex Retrov, scrie Opinia Timişoarei.

Într-un seminar numit "Adevărul care îţi este ascuns“, Retrov explică audienţei sale că, în 25 septembrie 2011, Pământul va fi nimicit de cometa Elenin. Bărbatul îşi susţine teoria cu tot felul de calcule şi schiţe, menite să arate că profeţia sa are la bază date ştiinţifice de necontestat.

Adrian Şonka scrie pe Pagina de Astronomie, că nu este niciun pericol,
iar cometa Elenin este doar "un bulgăre de zăpadă murdară".

Pe 10 septembrie cometa a trecut la periheliu de Soare, la „numai” 72 de milioane de km de acesta. O distanță chiar mare pentru că există comete care se apropie mai mult.
"O altă problemă a celor care cred că ceva se va întâmpla din cauza acestei comete este apropierea de Terra. Pe 16 octombrie cometa se va afla la „numai” 35 de milioane de km de noi (34.982.790 km mai exact). Ce nu înțeleg oamenii este că e o distanță mică la scară astronomică dar enormă dacă te raportezi la mărimea corpurilor implicate (Terra 12.600 km, C/2010 X1 Elenin ~3 km).
Au mai auzit că uneori norul de gaz ce sublimează de pe suprafața cometei este imens, având milioane de km în diametru. Este adevărat dar toate cometele „pățesc” așa ceva. De ce Elenin e mai cu moț? Nu se știe, doar li s-a pus pata pe ea".
Sursa, REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-nou-profet-un-nou-sfarsit-al-lumii-pe-25-septembrie_872246.html#ixzz1YyyBLz72


Alexander Retrov,
cunoscut si sub numele de Trevor John Alexander, este intr-un adevarat tur de forta prin campusuri universitare si sali de conferinte.
Omul propovaduieste sfarsitul lumii.

Alexander Retrov s-a reprofilat in prezicator. Barbatul de origine rusa s-a mutat in SUA si, desi nu are un cazier deloc curat, are o multime de adepti care-i sustin teoriile. Retrov prezice ca in curand Cometa Elenin ne va distruge Planeta si ca omenirea isi va gasi astfel sfarsitul.


Cometa Elenin a fost descoperita in decembrie 2010 de catre astronomul rus Leonid Elenin. Aceasta cometa este asteptata sa treaca cel mai aproape de Pamant pe
17 octombrie 2011.
In cel mai bun caz, Cometa va putea fi observata cu un binoclu foarte puternic.

Adrian Sonka, de la Observatorul Astronomic de la noi scrie pe blogul sau ca "Pe 16 octombrie cometa se va afla la „numai” 35 de milioane de km de noi (34.982.790 km mai exact). Ce nu inteleg oamenii este ca e o distanta mica la scara astronomica dar enorma daca te raportezi la mărimea corpurilor implicate
(Terra 12.600 km, C/2010 X1 Elenin ~3 km)".

Retrov in schimb crede ca va avea loc un eveniment cosmc catastrofal si ca aceasta cometa va fi atrasa de Terra si cele doua corpuri ceresti se vor ciocni. El are si trei variante de rezerva: sustine ca, asa cum a vazut in cartile de Tarot, nenorocirile au inceput inca din luna august si ne astepata altele mult mai negre in
septembrie si octombrie.
"Chiar daca nu va izbi pamantul, Cometa va provoca cutremure si tot felul de catastrofe", crede infocatul profet al Apocalipsei.
Alexander Retrov are pe internet si un clip despre prezicerile dezastrelor


Cine este Retrov?
Potrivit propriului site, la origini ar fi un profesor de muzica la fosta universitate Wesley College, din Melbourne, Australia. Omul are si antecedente penale, fiind condamnat pentru acte sexuale cu minori.
El se da acum "expert in vibratile placilor tehtonice", cauzate de trecerea cometelor pe langa Terra.
Sursa: Peste o luna ne loveste o cometa. Un cititor in carti de Tarot prevede
Apocalipsa luna viitoare http://www.stirileprotv.ro/

===========================


Din pacate, PARANOIA unora, aduce bani foarte multi altora!
Alexander Retrov este doar unul dintre acestia.
Profetiile lui, de vrei sa le cunosti, costa bani!
Tocmai de aceea, nu se merita!
Un profet mincinos.
Punct.
Admin
===========================================

DVD Purchase Link:

DVD of the full talk 2012 ? The Truth You're Not Being Told
This is the complete Melbourne talk of 2012 ? The Truth You're Not Being Told
presented on 29th July 2011
It includes:
The formation of the universe and why we have a second sun
The real causes of the earthquakes, tsunamis and hurricanes
The history of the planet
The true physical and spiritual origins of the human species
The origins of four main religions, the role of the Dracos, the Annunaki and the Illuminati
The physics of the ascension, who will ascend and why,
The role of the Galactic Federation
The role of the light workers.
Who doesn't want you to know the truth and why
Who really came up with the date December 21st 2012
The physical reasons for the ascension process into 5th dimension the Mayans talk about
Why the earth chooses to go through this rebirthing process
Why you have incarnated into human body at this time
Why the fear is important and how to release it
How you can prepare physically, mentally, emotionally and spiritually
These are the missing pieces that link the spiritual insights with the scientific facts.
-----------------------
From the age of 14, Alexander Retrov started channeling his then Spirit Guide. Several life changing events led him to the King’s Chamber of the Great Pyramid in Egypt where he remembered his past life as Akhenaten, connected to his Cosmic Self, to Source, and remembered his purpose as a Keeper of Light and channel for the awakening of others. However Alexander Retrov is not only a psychic, tarot reader and channel, but also firmly based in scientific proof, geological evidence, and astrophysical fact.
=============================================================
Un profet mincinos!
Un individ pus pe capatuiala!
Face bani, multi bani din naivitatea unora! Q.E.D.
Admin

Un comentariu:

  1. Cam 70 la suta sunt de acord cu alex retrov dar suntem in 27 si nimic nu sa intamplat,nici eclipsa de 3 zile si nici un cutremur foarte mare............poate pe 21 octombrie:))....

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: