Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

miercuri, 30 octombrie 2013

Soarele, nici el nu mai are rabdare! Se agita in draci! Exploziile enorme, succesive, ar trebui sa dea oricui... de gandit! Masuri? Doamne ajuta!

 
O explozie solară de clasa X2.3 s-a produs marți, la ora 21:54 GMT, aceasta fiind a treia explozie de clasă maximă în decurs de o săptămână, a informat miercuri Institutul rus de Geofizică Aplicată, potrivit Agerpres.


Zona în care s-a produs această ultimă explozie este situată la marginea de vest a discului solar. Potrivit experților, explozia s-a produs într-o zonă 'geomagnetic ineficientă', adică ejecția de plasmă nu poate ajunge pe Terra și nu poate cauza tulburări geomagnetice.

La 25 octombrie, două explozii solare consecutive de clasa X s-au produs în sectorul solar 1882, unde asemenea fenomene nu au fost observate din mai 2013. Acestea au fost urmate de o serie de explozii de clasa M.


 În funcție de puterea radiațiilor X, exploziile solare se împart în cinci clase: A, B, C, M și X. Clasa minimă A0.0 corespunde puterii de radiație de pe orbita Pământului (aproximativ 10 nanowați pe metru pătrat). La trecerea către următoarea literă, puterea radiației crește de zece ori.

 
Sursa:
======================================================================
=======================================================
======================================

Another X-class flare!

Tue, 29 Oct 2013
Active region 11875 let loose an X2.3 flare. Strong radio emissions were also measured during this flare. The flare started at 2142 UT (5:42 pm ET) and lasted about 20 minutes. The active region is on the limb (edge) and it rotating out of sight from SDO.

=======================================================================================================
Click here:
Solar Activity is Very High - 'Angry Sun' Continues to Emit Solar Flares - MessageToEagle.com
=======================================================================
==========================================================
======================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: