Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 1 octombrie 2013

Cometa ISON - DEEP IMPACT ~Synchronicities~ ISON. Eu nu cred în coincidenţe. Cred ca am intrat in linie dreapta. Dumnezeu, nu joaca zaruri!

 
A coincidence is the occurring of an event in conjunction with any some conditions, e.g. another event. As such, a coincidence occurs when something uncanny, accidental and unexpected happens under conditions named, but not under a defined relationship. When there are no conditions named, the event is just that single entity.
 
The word is derived from the Latin cum- ("with", "together") and incidere (a composed verb from "in" and "cadere": "to fall on", "to happen"). In science, the term is generally used in a more literal translation, e.g., referring to when two rays of light strike a surface at the same point at the same time. In this usage of coincidence, there is no implication that the alignment of events is surprising, noteworthy or non-causal.

  

 
 
O cometa este pe cale de a se ciocni cu Pamantul
si oamenii trebuie sa accepte faptul ca un asemenea eveniment le-ar putea afecta existenta si poate le-ar putea rapi chiar viata.
Cel care a descoperit pericolul este un tanar, Leo Biederman (Elijah Wood), de numai 14 ani, membru al Clubului de Astronomie nu din pasiunea pentru stele, ci din iubirea fata de Sarah Hotchner (Leelee Sobieski) care isi petrecea toata ziulica studiind cerul si astrele. Intamplarea a facut ca Leo sa observe un grup de stele asezate bizar.
Nu a stiut sa identifice cometa, insa a facut-o putin mai tarziu un specialist in astronomie care ulterior a murit intr-un accident de masina.

Cometa a fost curand numita Wolf-Biederman, iar traiectoria ei era una precisa: Pamantul. Presedintele (Morgan Freeman) a anuntat oficial existenta cometei si riscurile pe care le-ar impune ciocnirea ei de Pamant, insa a rugat oamenii sa nu intre in panica, deoarece are deja o solutie de prevenire a dezastrului. El a pus la cale un plan prin care incerca sa pastreze in viata cat mai multi oameni. Demersurile conducerii pentru prevenirea unui dezastru erau aproape inutile daca nu incercau sa distruga cometa. Astfel, Presedintele a trimis o echipa de astronauti in spatiu pentru a indeparta de traiectoria care o duce direct catre Pamant. Misiunea da gres, iar urmarile acestui efect pot distruge omenirea.

Planul B al Presedintelui este construirea unei pesteri imense care poate insa adaposti un milion de oameni. Dintre acestia, 200 000 sunt oameni de stiinta, artisti, oficiali si medici. Restul de oameni care vor putea fi inclusi pe lista supravietuitorilor vor fi stabiliti in urma unei loterii care seamana pentru majoritatea oamenilor cu un joc de-a v-ati ascunselea cu moartea. Tanarul amator Leo care a descoperit existenta cometei a primit privilegiul de a intra in pestera salvatoare alaturi de familia lui, insa prietena sa Sarah si parintii acesteia au ramas afara, in vizorul mortii. Unul dintre trimisii Presedintelui, Spurgeon Tanner (Robert Duvall) in spatiu are insa un plan care poate fi salvator...
 
VIZIONARE PLACUTA!
Subtitrare in limba romana
==================
===================================
============================================
 
 
==========================
======================================
=============================================

2 comentarii:

 1. Viitorul potențialei comete ale secolului este în continuare incert, în condițiile în care mai sunt doar două luni până ce ISON va ajunge în cel mai apropiat punct de Soare.
  ==========================
  În două luni de zile, cometa ISON se va apropia la un milion de kilometri distanță de Soare, iar oamenii de știință schițează două scenarii. Cometa ar putea să se transforme într-un obiect ceresc care, văzut de pe Terra, va părea la fel de strălucitor ca Luna sau ar putea fi o cometă deloc specială, ca multe altele. Vom vedea însă în luna decembrie, scrie space.com.

  Există însă câteva alte aspecte care fac ca ISON să fie foarte interesantă pentru oamenii de știință. Unul dintre ele este faptul că astronomii încearcă să pozeze cometa ISON de pe suprafața planetei Marte. Dacă reușesc să facă asta, va deveni prima oară când o cometă va fi fotografiată de pe suprafața unei alte planete.

  De asemenea, astronomii susțin că ISON are o culoare verziune, nu una albă cum se crezuse până acum. Culoarea verzuie a capului planetei este dată de gazul cian și de carbonul diatomic.

  Chiar dacă nu se știe exact ce intensitate va avea, ISON va putea fi văzută cu ochiul liber începând cu data de 6 noiembrie și va rămâne vizibilă pentru aproximativ două luni de zile. Cometa ISON va avea cea mai mare intensitate luminoasă pe data de 28 noiembrie.

  REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/descoperire-uimitoare-despre-ison-cometa-secolului_1283067.html#ixzz2gV9IMZ1F

  RăspundețiȘtergere
 2. Cometa ISON, ce a fost descoperită în septembrie 2012 de astronomi amatori din Rusia, efectuează în prezent prima călătorie spre interiorul sistemului solar, astfel că spre deosebire de alte comete nu a mai lăsat în urmă alţi nori de praf în urma unor treceri precedente. Numele de ISON vine de la telescopul cu ajutorul căruia a fost descoperită: International Scientific Optical Network.

  Dacă va supravieţui trecerii pe lângă soare, cometa se va găsi la aproximativ 1,1 milioane de kilometri de suprafaţa Soarelui pe 28 noiembrie, momentul maximei apropieri. Pe 26 decembrie se va găsi în punctul cel mai aproape de Terra, la aproximativ 64 de miloane de kilometri.

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: