Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 14 octombrie 2013

Cometa ISON. Prima lovitura!?! Coincidente stranii. Exact in aceasta perioada, Site-ul NASA nu mai poate fi accesat.


Cometa ISON. Adepţii scenariilor apocaliptice, în extaz. Site-ul NASA nu mai poate fi accesat.

In timp ce toată lumea așteapta cu nerăbdare imaginile preluate de sondele NASA în misiunea lor pe Marte, site-ul agenției spațiale americane a încetat să mai funcționeze din cauza lipsei de fonduri a guvernului federal. Acest lucru a alimentat speculațiile adepților teoriei conspirației, care consideră că nu este decât o strategie a autorităților de a ascunde adevărul legat de Cometa Ison, care, la 28 noiembrie, va fi cel mai aproape de Soare.


NASA a fost nevoită să îşi închidă și site-ul, după ce Congresul SUA nu a reușit să adopte bugetul federal, la începutul acestei luni. Utilizatorii care încearcă să acceseze www.nasa.gov sunt informaţi că funcţionarea siteului a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată din cauza lipsei finanţării federale şi redirecţionaţi către pagina de internet USA.gov. Imediat au început să curgă tezele conspiraționiste, conform cărora Statele Unite vor să ascundă adevărul legat de cometa Ison. Intrarea specialiștilor de la NASA în concediu forțat le dă apă la moară adepțiilor scenariilor apocaliptice, pentru care sfârșitul Terrei ar putea fi adus de această cometă, care va produce pagube uriașe.

Despre cometa ISON, descoperită în septembrie 2012 de astronomi amatori din Rusia, s-a spus că este atât de puternică, încât în momentul în care va apărea pe cer va eclipsa luna, sau că ar fi de fapt o navă spațială datorită formei triunghiulare pe care o are.

Cometa se află la aproximativ 451 de milioane de kilometri de Terra şi se apropie de partea exterioară a centurii de asteroizi.

Primele imagini capturate de telescopul Hubble arată că nucleul cometei măsoară doar 6,5 kilometri în diametru.

Blocajul financiar care afectează de o săptămână Guvernul american a făcut ca aproximativ 97% din totalul personalului de circa 18.000 de angajaţi pe care îi are NASA să nu lucreze în aceste zile.
Sursa:
http://www.ziuanews.ro/stiri/cometa-ison-adeptii-scenariilor-apocaliptice-in-extaz-site-ul-nasa-nu-mai-poate-fi-accesat-105227
==========================
=============================================
================================================================

Government Shutdown Would Ground NASA 'Almost Entirely,' Obama Says  Space.comhttp://www.space.com/23014-nasa-government-shutdown-effects-obama-statement.html
====================================================================
===============================================
===========================

2 comentarii:

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: