Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

sâmbătă, 25 iunie 2011

ANUL 2012 - TEORII, SUPOZITII, PREVIZIUNI PRIVIND APOCALIPSA. Un articol interesant

Fie ca acceptam sau nu ideea unei apocalipse, consider ca este de datoria noastra sa ne interesam asupra fenomenelor si schimbarilor ce au loc pe Terra. Mai ales in conditiile in care umanitatea nu a fost deloc ingaduitoare pana acum cu planeta care ne-a oferit resursele necesare vietii.

Iar daca amenintarea unui iminent sfarsit este singurul mod de a trezi interesul oamenilor asupra transformarilor ce au loc, in mare parte datorita modului gresit in care ne-am dus existenta pana in prezent, atunci nu pot decat sa sper ca vor aparea din ce in ce mai multe prorociri, false sau adevarate. Orice este binevenit pentru trezirea constiintei in indivizii superficiali si egoisti numiti oameni.
Dar sa lasam filosofia si sa ne concentram atentia asupra primei teori care explica de ce sfarsitul lumii va avea loc in anul 2012. Iata ce cred adeptii ei.

 Planeta Pamant se manifesta ca un imens cricuit electric, intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la 55 km de suprafata pamantului, aflandu-se o cavitate electromagnetica. Primul care a demonstrat proprietatile rezonante ale acestei cavitati si a masurat frecventa vibratorie medie a planetei a fost fizicianul german W.O. Schumann, in anii 1952-1957.

Geofizicienii contemporani numesc rezonanta Schumann `bataia inimii` planetei. Ea a avut ani de-a randul o valoare constanta de 7,8 Hz, dar incepand cu 1980 s-a inregistrat o accelerare din ce in ce mai rapida, in ziua de azi valoarea ei fiind de 12 Hz. In termenii timpului terestru, cresterea frecventei vibratorii a avut ca rezultat modificarea perceptiei asupra trecerii timpului. Practic, cele 24 de ore ale unei zile corespund acum cu numai 16 ore reale. Avand in vedere criza de timp resimtita de populatie in prezent aceasta teorie pare cat se poate de plauzibila.

Frecventa vibratorie va continua sa creasca pe masura ce ne apropiem de Punctul Zero, moment ce corespunde cu inversarea polilor magnetici ai Pamantului (transformare periodica suferita de orice planeta o data la mii de ani). In consecinta diferenta dintre cele 24 de ore si timpul efectiv se va mari pana cand 24 de ore vor corespunde cu 0 ore efective, eveniment ce va avea loc dupa unele calcule la sfarsitul anului 2012.

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann poate fi tradusa si prin scaderea progresiva a densitatii planetei. S-a demonstrat prin calcule fizice ca masa unei planete se micsoreaza direct proportional cu marirea frecventei. Urmarile asupra corpului uman, sensibil si el la modificarea rezonantei, pot fi anticipate stiintific: oamenii vor avea diferite simptome de la migrene, oboseala, crampe pana la cresterea sensibilitatii, dezorientare si modificarea structurii ADN-ului, ca o consecinta a adaptarii la noile conditii de viata. Indivizii vor capata calitati noi, unii zic telepatice. Astfel se va trece la o noua etapa in evolutia speciei interpretata ca fiind apocalipsa.

Al doilea argument care sustine apocalipsa din 2012 este calendarul maya. Nu este prima data cand acesta este mentionat ca o dovada a veridicitatii unei previziuni. Aici ar fi de adaugat totusi faptul ca nu putem stii cu siguranta cum au calculat mayasii acea data si daca ea corespunde cu decembrie 2012, asa cum a fost interpretat. Punctul Zero este mentionat in mai multe calendare ale diferitelor civilizatii, dar si acest lucru este cat se poate de firesc atata timp cat previziunea apocalipsei s-a numarat printre principalele preocupari ale oamenilor. Mayasii erau convinsi ca omenirea va reveni la ciclurile naturale bazate pe armonie in urma unor schimbari majore suferite de planeta. Ca o dovada in plus ca ei erau cat se poate de siguri de sfarsitul lumii actuale pana si calendarul lor se opreste la acea data.

Unul dintre scenariile favorite vehiculate in lume este teoria conform careia Pamantul, odata ajuns in Punctul Zero va realiza un salt catre o alta dimenisune (salturi ce au loc o data la 13000 ani; un astfel de salt s-a produs in trecut in Constelatia Pleiadelor). Acel moment coincide cu o revolutie completa a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre. Practic, Pamantul si tot sistemul solar din care facem parte se apropie, deplasandu-se in spirala, de centrul galaxiei.

Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale datorita acestor schimbari. Singurul tip de energie ce va putea fi utilizata este energia libera descoperita de Tesla acum un secol. El a facut si un experiment pentru a demonstra teoria, creand un fel de perpetum mobile din bucati de lemn carora le-a atasat magneti cu aceeasi putere de atractie la capete (vezi aici un model construit dupa principiile lui Tesla). Din pacate, la vremea respectiva nu i s-a acordat atentia necesara, iar tehnica nu a fost pusa in practica din motive lesne de inteles. Odata aplicat, acest sistem de producere al energiei ar fi aratat inutilitatea energiei electrice si a industriei petroliere.

Bineinteles ca exista si alte interpretari atat ale previziunii privind anul 2012 cat si asupra evenimentelor ce vor avea loc atunci, dar consider ca acestea au fost cele mai relevante sau ,mai bine zis, cele mai interesante. Acestea fiind zise inchei acest articol cu o vorba din popor:
"Om trai si 'om vedea!"


Autor: Laura Popescu - Editor Studentie.ro


P.S.:
“Tu insa Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si pecetluieste cartea pana la vremea sfarsitului. Atunci multi o vor citi si cunostinta va creste.”
Daniel 12.4

Sfarsitul lumii chiar se va intampla? Daca da, atunci cand? Acesta este una dintre cele mai curioase si misterioase intrebari a tuturor timpurilor. Profetul Daniel a spus cu claritate ca chiar inainte de sfarsitul lumii vom fi martorii unei cresteri dramatice a cunoasterii. S-a intamplat asta? Trebuie doar sa ne gandim la modul in care mijloacele de transport au evoluat in ultimii 50 de ani. Timp de 6000 de ani omul s-a deplasat cu o viteza nu mai mare decat a celui mai rapid cal. Astazi calatoriile care inainte durau luni de zile se fac in minute. Intr-o singura generatie computerul a produs schimbari atat de mari incat nimeni nu si le putea imagina inainte. Dar o interpretare mai exacta a acestui verset se refera la cunoasterea legata de cartile profetice. Si conform prorociei si acest lucru s-a intamplat. Scrierile lui Daniel nu sunt singurele texte care prevad viitorul.
De asemenea exista foarte multe texte in Biblie care vorbesc despre sfarsitul lumii.

“Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci … si pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si ciuma. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor.” Matei 24 6-8

Cineva ar putea sa priveasca rapid in jurul globului si sa vada ca atat fortele politice cat si cele naturale au facut din lumea moderna un loc tot mai periculos in care sa vietuiesti. In ultima suta de ani Pamantul a trebuit sa indure doua razboaie mondiale si alte conflicte majore. Asta ca sa nu mai amintim de terorismul care a inceput sa pun stapanire pe intreaga lume. Adaugati la aceasta creste pronuntata a dezastrelor si pe cele naturale precum: cutremurele, incendiile, inundatii, tornade, furtuni ucigase si conditii climatice din ce in ce mai ciudate.

Uimitor, apostolul Ioan a profetizat un alt semn al Apocalipsei va fi capacitatea omului de a distruge planeta. In Apocalipsa 18, 11 el a spus ca va veni timpul cand Dumnezeu ii va distruge pe cei ce “distrug Pamantul”. Este clar ca acesta profetie a fost implinita. Timp de secole omul a putut sa arunce cu sageti sau ghiulele spre inamic. Aztazi posedam arme devastatoare ce pot sa distruga viata pe Pamant intr-un timp foarte scurt. De fapt chiar Iisus a profetizat ca daca venirea Sa pe Pamant este amanata atunci nicio fiinta nu va mai supravietui. Hristos a avertizat ca trebuie sa ne confruntam cu toate aceste pericole, doar ca acestea vor fi doar inceputul sfarsitului.

“Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, trufasi, iubitori de bani, laudarosi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, neinfranati, neinblanzati, neiubitori de bine.” 2 Timotei 3, 1-3

Oricine a trait in ultimii zeci de ani nu poate nega inspaimantatoarea decadere a societatii. Fiecare generatie a impins tot mai mult limitele comportamentului acceptabil. In consecinta fiecare generatie ii succede celeilalte, operand la un nivel inferior al standardelor fara de precedenta. In zilele lui Noe, decaderea morala a fost distrusa prin potop. In zilele lui Lot, depravarea Sodomei si Gomorei a fost distrusa prin focul ce a venit din cer.

“Ce s-a intamplat in zilele lui Lot se va intampla aidoma: oamenii mancau, beau, cumparau, zideau; dar in ziua in care a iesit Lot din Sodoma a plouat foc si pucioasa din cer si i-a pierdut pe toti. Tot asa va fi si in ziua in care se va arata Fiul omului.”
Luca 17 28-30

In zilele noastre imoralitatea si perversiunile sa cheme inca o data judecatile cerului? Odata cu apropierea sfarsitului, Biblia avertiseaza ca va avea loc o crestere dramatica a fenomenelor spiritiste si oculte.

“Dar duhul spune ca, in vremurile din urma unii se vor lepada de credinta ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor.” 1 Timotei 4,1

Practica oculta a cumunicarii cu mortii, interzisa mult timp de scriptura, revine cu repeziciune acceptata in bisericile moderne. Programele TV si filmele care prezinta vrajitoria si temele oculte au devenit extrem de populare. In ciuda acestei cresteri galopante a spiritismului dar si a imoralitatii, Biblia ne invata ca acolo unde pacatul se inmulteste si harul se inmulteste. Astfel ajungem la un punct luminos al zilelor din urma, la promisiunea lui Iisus ca Evanghelia va fi vestita in intreaga lume, chiar inainte de revenirea sa.

Bibilia descopera faptul evident ca traim in ultimele zile ale Pamantului. Cresterea in cunoastere, instabilitatea globala, declinul moral, interesul pentru formele oculte, toate certifica faptul ca sfarsitul este aproape. Semnele finale se implinesc cu repeziciune dar Bibilia mai avertizeaza da fortele oponente ale binelui si raului vor conduce lumea spre batalia finala de la Armaghedon.

“Pentru ca atunci va fi un necaz asa de mare cum n-a fost niciodata de la inceputul lumii si pana acum si nici nu va mai fi.
” Matei 14,21

Un comentariu:

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: