Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

joi, 16 iunie 2011

Scenarii? Conspiratii? Coincidente? Din fiecare, cate putin. Concluzia: Să nu ziceți că nu v-am zis! Imposibilul s-a întâmplat!


"The Event" (Evenimentul) este un show SF de televiziune, de la NBC, despre un presedinte al SUA negru care se confrunta cu o problema de securitate nationala despre care nu stie daca sa o spuna sau nu opiniei publice. Practic el ar trebui sa anunte existenta vietii extraterestre.Cometa Elenin este un corp ceresc ce orbiteaza spre interiorul sistemului solar dinspre Norul lui Oort si care se apropie de Terra, avand maximum de apropiere in noiembrie 2011, fiind "vinovata" de producerea de cutremure terestre si de eruptii vulcanice.
Care ar fi legatura dintre Cometa Elenin si showul TV "The Event"?
Exista un puternic paradox in jurul Cometei. Ei bine, acest paradox va fi dezvaluit in ultimul sezon al serialului "The Event". Exista elemente, spune presa americana, ca serialul sa fi fost de la bun inceput un vehicol prin care opinia publica sa fie pregatita pentru un incident major.


Chiar daca aceasta Cometa Elenin a fost descoperita in decemrie 2010 de catre un astronom rus amator, Leonid Elenin, trecerea acesteia prin sistemul solar poate fi anticipata deja printr-un soft extraordinar al NASA, pus si la dispozitia publicului - JPL. Ei bine, ceva senzational a fost descoperit de catre un cercetator bosniac care a urmarit comportamentul cometei, "deruland inapoi pana in 2006" comportamentul acesteia.

Dr Mensur Omerbashich a descoperit ca Elenin a fost aliniata cu Pamantul dar si cu alte planete atunci cand cutremure importante au avut loc pe Terra. Asta sugereaza ca Elenin este un corp ceresc foarte mare daca are o influenta atat de mare asupra scoartei terestre. O masa enorma si un camp gravitational urias, dupa cum sugereaza
Dr Omerbashich.


Din acest punct de vedere, masa si marimea cometei Elenin ar putea fi la fel de mare ca o stea de tip "brown dwarf" despre care unele teorii ale conspiratiei sustin ca se apropie de pamant. In 1983, Washington Post si New York Times au publicat mai multe articole despre misterioasa Planeta X. Una foarte mare care s-ar afla la marginea sistemului nostru solar. Apoi, aceleasi publicatii au scris ca Planeta X ar putea fi o stea de tip "brown dwarf". Dupa anumiti cercetatori ai diferitelor religii, Planeta X nu ar fi altceva decat misterioasa Planeta Nibiru din textele sumeriene, ale civilizatiei annunaki, cea despre care a facut cercetari Zecharia Sitchin.


In 1976, Sitchin a scris lucrarea "A 12-a Planeta" (el a inclus si Soarele si Luna printre planete) care conform textelor cuneiforme sumeriene este numita
Nibiru,
planeta mama a extraterestrilor numiti annunaki.
Nibiru are o perioada de 3.600 de ani de rotatie in jurul Soarelui. Dupa Sitchin, la fiecare trecere, Nibiru produce dezastre majore. de pilda, potopul a fost produs de Nibiru, disparitia dinozaurilor etc. In decemdrie 2012, Nibiru va trece mai aproape de Terra ca niciodata, ceea ce ar urma sa schimbe miscarea de rotatie a Pamantului, inversarea polilor, tot soiul de evenimente apocaliptice. De aceea, legatura ca Elenin produce deja cutremure majore inseamna pentru unii cercetatori dovada ca
Elenin e Nibiru.

De aceea, acestia spun ca numele dat de ELENIN este de fapt
numele de cod de la
"Extinction Level Event Nibiru is Near".


Problema principala, insa, e ca JPL Tracker de la NASA arata ca Elenin e un obiect de masa mica, chiar minuscula comparativ cu ce s-a vorbit pana acum. Elenin ar trebui sa se roteasca in jurul Soarelui in mai putin de trei luni intre septembrie si noiembrie 2011, dupa cum arata JPL, ceea ce ar fi imposibil daca ar fi o stea de tip "brown dwarf". Donald Yeomans, de la JPL, afirma ca datele softului nu se pot pune in discutie si ca lumea nu trebuie sa se ingrijoreze de Cometa Elenin. Deci, iata paradoxul despre care e vorba. Despre datele pe care le inregistreaza JPL si despre ceea ce spune Dr Omerbashich referitor la activitatea seismica si gravitationala si pe care toti o putem observa in ultima vreme de cand s-a marit rata cutremurelor, a eruptiilor vulcanice etc.


Si acum revenim la ultimul episod al sezonului din "The Event" care, culmea,
se desfasoara pe fondul unor cutremure in toata lumea. In episodul final, o exoplaneta apare in sistemul solar, ca o inregistrare a anomaliilor de langa orbita terestra. Ea este de dimensiuni ceva mai mari decat Luna noastra, dar partea cea mai ciudata a episodului din serial este ca ea este "casa" extraterestrilor, iar pe masura ce devine vizibila cutremurele se intensifica. Va e cunoscut scenariul? E cumva Nibiru si annunaki?


Se pune, deci intrebarea, este cometa Elenin de vina pentru intensificarea cutremurelor, ori e ceva mult mai mare, asa cum s-a vorbit depre planeta Tysche, atat de mare si atat de misterioasa, despre care s-a spus inclusiv ca a intrat in sistemul nostru solar, aflandu-se la marginea lui, dintr-o alta dimensiune a universului?
Este bizar, din acest punct de vedere cum ar dori sa pregateasca americanii populatia
prin serialul "The Event". La fel cum, de curand, personalul NASA a inceput sa fie pregatit pentru o catastrofa terestra de mari proportii. Interesant e ca nu numai filmul "The Event" e despre Nibiru, dar in septembrie, cam cand o sa devina vizibila si Cometa Elenin, apare un alt film despre misterioasa planeta, film intitulat "Melancholia".


ELENIN, important update!
07/05/2011
Ah! this is a bit amazing, now more secrets are appearing about the mysterious comet ELENIN. The latest report now say that something is hiding behind ELENIN, and according to the Chinese Space Agancy it is a UFO or some sort of craft there. Based on this latest report issued by China’s space agency , Sergio Toscano , director of astronomical research in Misiones , says that behind the comet Elenin could be approaching a UFO.
”Behind the comet, discovered in December last year, Chinese scientists say that is something they called cluster , which means globular cluster , or perhaps alien spacecraft“
said Toscano . According to the report quotes the astronomer mission, the space body would be found in the comet’s tail and was after that looked mysterious signals that came off of an unknown formation “weird and dark”.

And more. According to Toscano’s words , the Chinese have said that the ship is parked in the same place for ninety days, “before that looked like it was coming from an extraterrestrial civilization ,
“said Argentine scientist. According to the Daily Chronicle , this phenomenon was confirmed by Rosie Redfiel , the new director of the Program of NASA’s Astrobiology . “But when NASA began to make calculations and projections of orbit of the comet, they realized that something was wrong and the first thing they did was remove the website which provided information on this issue, “
 said Toscano.
https://reinep.wordpress.com/2011/05/07/elenin-important-update/

No Comment

Un comentariu:

 1. Comet Elenin Under "Intelligent Control" Headed to Earth?
  _______
  A chilling report prepared for President Medvedev by Minister Serdyukov of the Russian Defense Ministry on the building of an additional 5,000 underground "bomb` shelters in Moscow warns that even though progress is being made, the appearance of the new Comet Elenin in our Solar System means additional resources " will have to be added immediately " as the 2012 timeline for completion may not be soon enough ".

  Sparking the fears of Minister Serdyukov, he says in this report, is that based upon the new orbit calculations for Comet Elenin, it appears in all likelihood " that this celestial object is under some type of intelligent control " and will approach our Earth much closer " than originally thought this coming fall season.

  http://thesop.org/story/20110409/comet-e...earth.html

  ------------
  Cat adevar o fi in toate aceste afirmatii?

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: